Sunteți persoană juridică, PFA sau II și doriți să cumpărați la prețuri en-gros? Înregistrați-vă! Comandă minimă 100 Ron (fărăTVA).
www.stoklasa.ro
Stoklasa - Mercerie en-gros
Záhumenni 22, 747 21 Kravaře
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.ro

Îngeraşi - Idei creative

30.11.2018 | | Văzut: 887x
Îngerii sunt fiinţe speciale, care au o semnificaţie foarte puternică pentru mulţi dintre noi. Biblia ne spune că îngerii sunt solii lui Dumnezeu, care ne transmit mesaje şi ne ajută la greu.

 

 

Îngerii au jucat un rol important în primul Crăciun. Gabriel, arhanghelul revelației, a informat-o pe Fecioara Maria că ea va fi mama lui Iisus Hristos pe Pământ, un înger l-a vizitat pe Iosif într-un vis să-i spună că va servi drept tatăl lui Isus pe Pământ, și mai mulți îngeri au apărut pe cer peste Bethlehem să anunțe și să sărbătorească nașterea lui Isus ca salvator al lumii.

În acest sens, vă prezentăm câteva idei de confecţionare a îngerilor din diverse materiale, care pot constitui cadouri drăguţe sau decoraţiuni pentru ferestre, pentru masa festivă ori pentru bradul de Crăciun.

 

 

 


 

 

Set creativ - îngeraș

Îngerii sunt niște cadouri minunate penru orice ocazie, care vor încânta, vor bucura și vor veghea asupra persoanelor care le primesc pe tot parcursul anului.

 

 

  

 

 

 


 

 

Accesorii confecționare îngerași

Cu siguranţă, cadourile confecţionate manual vor atrage întotdeauna aprecierea celor apropiaţi.

 

   

  

 

 

 


 

 

Idei creative

Pentru mai multe detalii, faceți clic pe imagini.

 

 

  

  

 

 


 

 

Tutoriale creative

(pentru mai multe detalii, faceți clic pe imagini)

 

COMENTARII:

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii.
karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Conform prevederilor Legii nr. 112/2016 col., privind evidența electronică a vânzărilor, vânzătorul are obligaţia de a emite chitanță cumpărătorului. De asemenea, vânzătorul are obligaţia de a înregistra online veniturile încasate la autoritatea fiscală competentă (în cazul unor probleme tehnice în termen de 48 de ore, cel târziu).

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2019.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informații. Sunt de acord