Sunteți persoană juridică, PFA sau II și doriți să cumpărați la prețuri en-gros? Înregistrați-vă!
www.stoklasa.ro
Stoklasa - Mercerie en-gros
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.ro

Ghid de cumpărături

Bine ați venit într-o lume plină de accesorii de modă, galanterie, mercerie, bijuterii și multe altele - Bine ați venit în e-shopul Stoklasa mercerie s.r.l.!

E-shopul nostru este alegerea bună atât pentru clienții finali căt și pentru firme, proprietari de e-shopuri, lideri în domeniul lor sau antreprenorii începători. Printre clienții noștri pe termen lung se numără atât, fabricanții, designeri de modă dar și agenții de publicitate,  școli și organizații de agrement sau unități protejate. În domeniul B2B ne desfășurăm activitatea peste 20 de ani.

Cum cumpăr în eshop-ul Stoklasa.ro?

Avem pentru dvs. peste 6000 de articole în zeci de variante de culori, dar nu vă faceți griji, cu ajutorul infografici noastre cumpărăturile vor fi mult mai simple.

Pentru confortul dvs., cumpărăturile pot fi efectuate în două modalități:

 

  • puteți răsfoi lista de produse vizualizând rapid 12, 24, 48 sau 96 de produse pe pagină - dezavantajul acestei metode este că nu aveți la dispoziție imagini ale produselor în toate variantele de culori (majoritatea produselor noastre sunt disponibile în mai multe culori).

 

  • puteți vizualiza pagina detaliată a produsului - avantajele acestei metode sunt următoarele:

- aveți la dispoziție toate imaginile produsului

- vedeți toate culorile disponibile ale produsului

- nota ajutătoare vă afișează prețul per bucată în funcție de cantitatea de produse selectată

- cu un singur clic puteți cumpăra mai multe variante de culori ale unui produs (de exemplu 20 sau 50 de culori de un singur tip de ață)

Jak nakupovat

 

Indiferent de modalitatea aleasă, întotdeauna este necesar să selectați varianta pe care doriţi să o cumpăraţi.

 

Jak nakupovat

 

De asemenea, trebuie să selectați cantitatea dorită (numărul de pachete). Urmam o filozofie de afaceri simplă - cu cât cumpărați mai mult, cu atât obțineți un preț mai bun. Dacă alegeți un pachet de foarfece în care sunt cinci bucăți, veți obține un preț mai bun decât dacă ați cumpăra cinci foarfece ambalate individual.

Pachetele mari înseamnă întotdeauna cel mai bun preț, pentru că nu sunt împovărate cu costuri suplimentare, cum ar fi, de exemplu, metrajul, ambalarea bucată cu bucată, etc.

 

Jak nakupovat

 

Acum, nu vă mai rămâne decât să adăugați produsele în coșul de cumpărături. Nu vă faceți griji, puteți edita oricând coșul de cumpărături - puteți modifica cantitățile sau puteți renunța la oricare din produsele pe care le-ați selectat.

 

Aveți nevoie de ajutor?

Dacă nu ați găsit ceea ce căutați sau doriți mai multe informații, vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

 

Pentru asistență în limba română, vă rugăm să-l contactați pe managerul nostru pentru România

 

 

FAQ

Denumiri și standarde de culori

 

Una dintre cele mai dificile sarcini în această branșă este aceea de a prezenta clientului cât mai corect si mai apropiat de realitate culorile produselor. Producătorii, pentru a-și ușura munca, preferă adesea să folosească doar numere în loc de descrieri sau denumiri.

La Stoklasa mercerie s.r.l ne străduim să prezentăm o descriere cât mai fidelă a culorilor produselor noastre, astfel încât să puteţi face cea mai bună alegere.

Noi folosim mai multe standarde de culoare

  • standardul recunoscut pe plan internațional Pantone Fashion + Home, inclusiv catalogarea numerică numită TPX care este foarte adesea întâlnită la articolele de mercerie. Culorile sunt măsurate cu un analizor certificat care asigură o măsurare precisă atât a culorilor Pantone cât și a culorilor RGB.
  • standardul clasic cu denumirile tradiționale cum ar fi, bej, galben pai, etc., este folosit peste tot acolo unde nu este posibilă specificarea sau măsurarea culori Pantone.
  • culorile metalice, ce pot fi întâlnite la bijuterii sau componente pentru mărgele.
  • standarde speciale la furnizori cum ar fi Preciosa sau furnizori de colanți.
  • denumiri speciale la sticlă și pietre din sticlă, folosim la componente din sticlă cum ar fi strasuri și pietre de cusut sau bijuterii cu pietre șlefuite.

 

Sunteți om de afaceri și vă întrebați cum să obțineți condiții mai favorabile?

Toate informațiile necesare pot fi găsite în „Programul de fidelitate pentru firme”.

 

Începeți să vă construiți propriul e-shop?

Înregistrați-vă, cumpărați și descărcați fotografii gratis. De asemenea, vă oferim xml Feed gratuit astfel încât să aveți zilnic lista de articole actualizată, inclusiv specificațile, fotografiile și descrierea produselor. Pentru mai multe informații, citiți instrucțiunile pentru descărcarea fișierului XML (data feed).

Aveți nevoie urgent de produsele comandate?

În mod normal expediem în termen de două zile lucrătoare de la primirea comenzii. În acest an, colegii de la depozitul de mărfuri au lucrat la procesul automatizat de primirea, procesarea și expedierea comenzi. Puteți fi siguri că o comandă de cinci sute de articole (ca de altfel majoritatea comenzilor noastre) va ajunge la dvs. la fel de repede ca și cum ați fi comandat un colier.

 

Cum pot obține transportul gratuit?

O listă completă a preţurilor de transport și alte beneficii poate fi găsită în - „Modalităţi de livrare şi plată”.

 

Preferați să cumpărați direct din magazin?

Oricând sunteți bineveniți să vizitați magazinele Stoklasa din Praga, Olomouc, Ostrava sau Opava.

Alte informații utile

Termeni si condiții

Reclamații și retur

Transport și plată

karty karty karty PayU
Facebook Pinterest Instagram
Conform prevederilor Legii nr. 112/2016 col., privind evidența electronică a vânzărilor, vânzătorul are obligaţia de a emite chitanță cumpărătorului. De asemenea, vânzătorul are obligaţia de a înregistra online veniturile încasate la autoritatea fiscală competentă (în cazul unor probleme tehnice în termen de 48 de ore, cel târziu).

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2022.