Sunteţi persoană juridică, firmă şi doriţi să faceţi achiziţii la preţuri angro? Inregistrați-vă!
www.stoklasa.ro
Stoklasa - Mercerie en-gros
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 228 229 395, email: eshop@stoklasa.ro

Despre noi

Stoklasa textilní galanterie s.r.o. este lider de piață în vânzările cu ridicata și cu amănuntul de articole de mercerie textilă. Vindem prin intermediul unui magazin electronic în toată Europa și, de asemenea, operam o rețea de magazine fizice în Republica Cehă.


Clienții apreciază cel mai mult

Livrare rapidă
Gamă largă
Serviciu clienți

Cum a început totul

Totul a început de la un nasture auriu. În fosta Cehoslovacie era imposibil să găsești nasturi aurii înainte de anii 1990, își amintește cu zâmbetul pe buze proprietarul companiei STOKLASA - ing. Leo Stoklasa, care, împreună cu soția sa, a pus bazele afacerii:

"Soția mea dorea să aibă o rochie cu nasturi aurii, a văzut o poză în revista populară de atunci BURDA, dar nasturii aurii erau cel mai greu de găsit. A trebuit să călătorim în țara vecină, Polonia, unde i-am găsit. Am observat că magazinele din Polonia erau aprovizionate nu numai cu nasturi, ci și cu ață, căptușeală și alte produse care lipseau de pe piața fostei Cehoslovacii. Așa s-a născut ideea și, mai târziu, compania."
Antreprenorul de succes își amintește începuturile afacerii sale care a început la primul etaj al casei părinților săi. Importurile transfrontaliere nu erau frecvente în anii '90, astfel că exista o cerere mare de bunuri importate. Dar era necesar să încărcați mașina și să mergeți personal la diferite magazine și să oferiți mărfurile. În scurt timp, au fost angajați mai mulți vânzători care să conducă în diferite locații din țară și din țările învecinate.

"În urmă cu câțiva ani, 90% din mărfurile noastre erau vândute din camionete, livram și în Slovacia, Polonia și Ungaria. Era o activitate consumatoare de timp și, de asemenea, costisitoare. Din fericire, internetul a venit exact la timp pentru a începe magazinul electronic."

 

Internetul a schimbat totul

Prima comandă online a avut loc prin intermediul magazinului electronic pe 26 februarie 2006, iar vânzările s-au extins la clienții de retail. Astăzi, peste optzeci la sută din cifra de afaceri are loc prin internet.

2006 Cehia 2008 Ungaria
2008 Slovacia 2016 România
2008 Anglia 2021 Franţa
2008 Germania 2022 Italia
2008 Polonia 2022 Spania

Peste 80% din cifra de afaceri provine din magazinul nostru online. Inițial, jumătate din comerț era format din importuri și cealaltă jumătate din exporturi, astăzi situația începe să se schimbe încet, dar sigur, în favoarea mărfurilor exportate. "Sunt un susținător al Uniunii Europene. Frontierele dintre țările UE sunt deschise, nu mai există vamă, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru comerț. Am început cu doi-trei angajați, astăzi avem 279 de salariați. Iar cifra noastră de afaceri fără taxe în 2023 a fost de aproape 553 de milioane de coroane cehe", spune cu mândrie Leo Stoklasa.

Pentru cea de-a 16-a aniversare de la înființare, eshop-ul Stoklas a primit o nouă mascota, Leon, care se va uita la tine din când în când.


Stoklasa în cifre

10 Limbi

în care funcționează e-shop-ul: English, Czech, Hungarian, German, Polish, Slovak, French, Spanish, Italian and Romanian.

18 magazine cu amănuntul

funcționează în prezent în Republica Cehă. Le puteți găsi în Olomouc, Opava, Brno, Ostrava, Praga, Jihlava și Zlin.

99% satisfacție

conform companiei populare de feedback "Heureka.cz", unde am primit peste 17 500 de recenzii. E-shop-ul Stoklasa a fost, de asemenea, premiat cu Certificatul "Verificat de clienți".

279 de angajați

lucrează în prezent în compania noastră.

28 500+

este numărul de articole în stoc.

301 648 comenzi

au fost procesate în anul 2023.

Oamenii sunt o parte importantă

Capul și sufletul companiei sunt fondatorii acesteia - CEO Ing. Leo Stoklasa și directorul de creație Alice Stoklasová. Peste 279 de angajați ai companiei se ocupă de funcționarea companiei și de satisfacția clienților. Suntem mulțumiți de numărul de reacții pozitive ale clienților și de o serie de premii pe care le-am primit de-a lungul istoriei companiei.

 

Depozit modern pentru transport rapid

În 2018 am construit un mare depozit automatizat. Mutarea a peste 40.000 de articole a fost o operațiune logistică foarte solicitantă, pe care am reușit să o gestionăm datorită sprijinului deosebit al angajaților noștri. Noul sistem de depozitare oferă acum clienților o mai bună perspectivă asupra disponibilității diferitelor variante de produse, moduri suplimentare de transport și o gestionare mai rapidă a livrărilor. Un mediu nou și frumos este motivant și pentru angajații noștri. În 2023, datorită noului centru logistic, am procesat și trimis aproape 301 500 de comenzi.
Care sunt beneficiile și schimbările ân noul depozit? 


În 2020, am sărbătorit 30 de ani de existență a companiei. De asemenea, puteți vedea cum a crescut noul depozit.

Am câștigat o serie de distincții


Cehă 100 cele mai bune

Compania Vodafone a anului 2018

Magazin certificat APEK

Heureka verificat de clienți


 

Inspirație cotidiană

Am adunat pentru tine câteva dintre cele mai interesante inspirații, pline de sfaturi și idei. De asemenea, postăm zilnic inspirație pe FacebookInstagram și Pinterest, urmăriți-ne pentru a rămâne în contact.

Vezi inspirațiile

Urmărește-ne pe rețelele sociale

Ajutăm și sprijinim

Ne străduim să fim o companie responsabilă social și avem o cooperare pe termen lung cu mai multe ateliere protejate. De asemenea, susținem diverse activități în zona noastră – fie cu o contribuție financiară, fie cu un cadou material.

 

18 magazine cu amănuntul

Dacă preferați cumpărăturile clasice în magazin, vă invităm să vizitați unul dintre magazinele noastre (în Republica Cehă).

 

karty karty karty PayU
Facebook Pinterest Instagram
© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2024.