Sunteți persoană juridică, PFA sau II și doriți să cumpărați la prețuri en-gros? Înregistrați-vă!
www.stoklasa.ro
Stoklasa - Mercerie en-gros
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.ro

Sună clopoţelul!

22.8.2019 | | Văzut: 1471x
Vacanţa de vară se apropie de sfârșit. Ca în fiecare an, nu doar copiii au emoții pentru începerea școlii, ci și parinții, care trebuie să le pregătească ghiozdanul cu toate cele necesare.

Škola

Penare și borsete

Ca și în cazul ghiozdanului, penarul reprezintă unul din obiectele cu mare trecere în randul celor mici. Și asta datorită faptului că numeroși producători țin cont de plăcerile și gusturile copiilor și reliefează pe aceste produse cele mai îndragite animăluțe, personaje din desene animate, eroi, sau personaje fantastice. Dar pentru că penarul trebuie să își atingă și scopul practic și nu doar cel estetic, la noi găsești o gamă variată din care în mod sigur poți alege cea mai bună opțiune.

 

Silikonové pouzdro Penál Anekke Zubatý penál

 

Agende, carnețele, mape

Magazinul nostru îți oferă o gamă diversă de agende de organizare, carnețele de notițe sau jurnale unde să-ți așterni pe hârtie amintirile cele mai prețioase din anii de școală.

Linkovaný blok Diář se zámečkem Anekke Poznámkový blok s lepícími záložkami

 

Creioane, foarfeci, rigle și lipici

Creioane, foarfeci, rigle și lipici – rechizite care nu trebuie să lipsească din dotarea elevilor la început de an școlar.

Propisovací tužka Anekke Sada křivítek Lepidlo v tužce

 

Saci de umăr

Pentru școlarii care preferă stilul casual – sport, vă sugerăm sacii de umăr. Pentru ora de gimnastică întotdeauna este nevoie de haine curate şi alte accesorii, pe care poţi să le pui în acest sac de umăr sport şi poţi să le cari mai uşor. Sacii de umăr sunt realizați din materiale rezistente la uzură, care se poate curăţa şi întreţine cu uşurinţă.

Vak na záda Vak na záda Vak na záda

 

Aplicații și articole reflectorizante

Articole reflectorizante – accesorii indispensabile destinate atât adulților, cât și copiilor pentru vizibilitatea și siguranța acestora pe timpul nopţii sau în condiţii de vizibilitate redusă.

Reflexní tyčinky na dráty kol Reflexní samolepky Reflexní přívěsky

 

Accesați categoria de mai jos și descoperiți întreaga gamă de accesorii pentru școală

Accesorii școală

COMENTARII:

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii.
karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Conform prevederilor Legii nr. 112/2016 col., privind evidența electronică a vânzărilor, vânzătorul are obligaţia de a emite chitanță cumpărătorului. De asemenea, vânzătorul are obligaţia de a înregistra online veniturile încasate la autoritatea fiscală competentă (în cazul unor probleme tehnice în termen de 48 de ore, cel târziu).

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2020.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informații. Sunt de acord