Sunteți persoană juridică, PFA sau II și doriți să cumpărați la prețuri en-gros? Înregistrați-vă!
www.stoklasa.ro
Stoklasa - Mercerie en-gros
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.ro

Culoarea anului 2021 - o combinație de gri și galben

10.1.2021 | | Văzut: 5144x
Gri solid și stabil în combinație cu galben strălucitor și optimist - acestea sunt culorile alese pentru anul 2021. Inspirați-vă la noi..

Pentru anul 2021, Pantone Color Institut a anunțat două culori ca culoarea anului: gri PANTONE 17-5104 Ultimate Grey și galben PANTONE 13-0647 Illuminating. Două culori care se susțin reciproc și a căror legătură este fermă și în același timp caldă și optimistă.

Combinația acestor culori este un mesaj de fericire, curaj și ne dă speranța că totul va fi mai luminos. Într-un moment în care întreaga lume este cuprinsă de pandemia Covid-19, exact de asta au nevoie oamenii.

Sursa: pantone.com

 

PANTONE 17-5104 Ultimate Grey este un simbol al fundațiilor solide, durabilității și echilibrului. Ne referă la roci și pietre care au rezistat influențelor naturale de sute și mii de ani.

  

  

 

 

Galben PANTONE 13-0647 Iluminarea este o culoare strălucitoare și veselă. Nuanța galbenă caldă este plină de energie solară, pe care o transmite împrejurimilor sale.

  

  

 

Cum se alege culoarea anului?

Culoarea anului este întotdeauna anunțată în decembrie a anului precedent. Experții în culori de la Institutul PANTONE călătoresc în fiecare an în jurul lumii în căutare de noi tendințe care afectează designul, moda, industria divertismentului, filmul și stilul de viață. Alți stimuli sunt aduși de noile tehnologii, materiale sau evenimente sportive mondiale viitoare. Alegerea culorii din acest an a fost influențată de pandemia mondială de coronavirus.

 

Istoria culorii

Swatch-ul Pantone a fost creat în 1963 și este în prezent cel mai mare catalog internațional de culori. Datorită desemnării numerice a fiecărei culori și a nuanței sale, designerii, graficienii și alți lucrători pot fi siguri că culoarea pe care o proiectează se potrivește exact cu culoarea produsului final.

PANTONE Culoarea anului a fost anunțată din 2000 - vezi ce culori au primit deja această onoare::

 

 

Culoarea anului în viața de zi cu zi

Ne putem aștepta ca combinația de culori aleasă să apară anul acesta pe mobilier, în design rezidențial și industrial și în colecțiile de modă.

 

  

  

 

 

Lasă-te inspirat și completează-ți garderoba sau casa cu piese noi care îți vor aduce putere și o dispoziție pozitivă. Puteți începe destul de simplu - de exemplu, adăugând un șiret galben la un hanorac gri, o eșarfă galbenă sau prin atașarea unei broșe cu o floare gri la un pulover galben.  

 

Vedeți produsele selectate în culorile anului >>

COMENTARII:

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii.
karty karty karty PayU
Facebook Pinterest Instagram
Conform prevederilor Legii nr. 112/2016 col., privind evidența electronică a vânzărilor, vânzătorul are obligaţia de a emite chitanță cumpărătorului. De asemenea, vânzătorul are obligaţia de a înregistra online veniturile încasate la autoritatea fiscală competentă (în cazul unor probleme tehnice în termen de 48 de ore, cel târziu).

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2022.