Sunteți persoană juridică, PFA sau II și doriți să cumpărați la prețuri en-gros? Înregistrați-vă!
Stimați clienți, având în vedere situația epidemiologică actuală, dorim să vă informăm că magazinul nostru online funcționează în regim normal (fără restricţii)!
www.stoklasa.ro
Stoklasa - Mercerie en-gros
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.ro

Magicul Halloween

26.9.2019 | | Văzut: 1858x
Deşi Halloweenul este considerat o sărbătoare americană, în fiecare an oameni din tot mai multe ţări adoptă această sărbătoare.

Halloweenul este o sărbătoare bine cunoscută, ţinută în fiecare an la 31 octombrie. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se vopsesc pe faţă sau se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje şi colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o ameninţare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă.

 

  

 

Printre cele mai populare ornamente de Halloween se numără dovlecii sculptați, pânzele de păianjen, felinarele haioase și multe alte articole de acest gen pe care la puteți găsi în magazinul nostru online.

 

  

 

 

Culorile tradiţionale ale sărbătorii sunt negru şi portocaliu. Vă invităm să aruncați o privire AICI pentru a vedea câteva idei de decorațiuni pentru casă realizate din rijelină.

 

____________________________________________

Sugestii pentru dumneavoastră

Pentru mai multe detalii, faceți clic pe imagini.

 

 

  

 

 

____________________________________________

Păianjen din sârmă plușată și pompoane

Tutorial

(pentru instrucțiuni pas cu pas, faceți clic pe imagine)

  

COMENTARII:

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii.
karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Conform prevederilor Legii nr. 112/2016 col., privind evidența electronică a vânzărilor, vânzătorul are obligaţia de a emite chitanță cumpărătorului. De asemenea, vânzătorul are obligaţia de a înregistra online veniturile încasate la autoritatea fiscală competentă (în cazul unor probleme tehnice în termen de 48 de ore, cel târziu).

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2020.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informații. Sunt de acord