Sunteţi persoană juridică, firmă şi doriţi să faceţi achiziţii la preţuri angro? Inregistrați-vă!
Săptămâna reducerilor de vară: Elastic - Pentru clienții înregistrați, reducere de 10% la produsele marcate cu pictograma soarelui. Mai multe informatii
www.stoklasa.ro
Stoklasa - Mercerie en-gros
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 228 229 395, email: eshop@stoklasa.ro

Vă prezentăm culoarea anului 2024 - Peach Fuzz

2.1.2024 | | Văzut: 6362x
Odată cu noul an vin nu numai mai multe provocări și oportunități, ci și o culoare unică care va domina designul și tendințele modei. Descoperiți împreună cu noi secretul culorii anului 2024
Pentru 2024, Pantone Color Institute a desemnat culoarea anului Peach Fuzz. Scopul companiei nu este de a stabili tendințele modei, ci de a alege o culoare care să reprezinte anul următor din punct de vedere social și cultural.

Sursă: pantone.com

 

Pantone 13-1023 Peach Fuzz este o nuanță caldă și luminoasă. Piersica deschisă este menită să evoce dorința de a avea grijă de noi înșine și de ceilalți. Această nuanță transmite un mesaj de grijă și un sentiment de cooperare. Potrivit Pantone Color, este timpul să ne calmăm și să ne încălzim. Iar o nuanță blândă de portocaliu este concepută pentru a ne ajuta să facem exact acest lucru.. 

 

Culoarea Peach Fuzz - în traducere liberă ca puf de piersică

Este excepțional, deoarece emană căldură și eleganță modernă. Reprezintă frumusețe naturală și lejeritate. Această nuanță este menită să conecteze simbolic simțurile noastre - vederea, atingerea, mirosul și gustul.

 

  

 

Cum se alege culoarea anului?

Culoarea anului este întotdeauna anunțată în luna decembrie a anului precedent. În fiecare an, experții în culori de la Institutul PANTONE călătoresc în întreaga lume pentru a găsi noi tendințe care influențează designul, moda, divertismentul, filmul și stilul de viață. Astfel, culoarea aleasă este întotdeauna menită să reflecte starea generală a societății. Stimuli suplimentari sunt oferiți de noile tehnologii, materiale sau de viitoarele evenimente sportive mondiale.

 

Istoricul culorii

Pantone a fost fondată în 1963 și este în prezent cel mai mare catalog internațional de culori. Prin identificarea numerică a fiecărei culori și a nuanței sale, designerii, graficienii și alte persoane pot fi siguri că culoarea pe care o proiectează corespunde exact culorii produsului final.

Culoarea PANTONE a anului se acordă din anul 2000 - vezi ce culori au câștigat deja această distincție:

Cum să aduci culoarea actuală a anului în viața de zi cu zi?

Marele avantaj este că, în comparație cu provocatorul Viva Magenta de anul trecut, Peach Fuzz este atemporal. Subtilitatea sa îl face ușor de încorporat. Poate că accesoriile în această culoare vor purta sau se vor combina în anii următori. Doar mici detalii în culoarea anului sunt suficiente pentru a da un twist modern unei ținute - de exemplu, o bandă elastică în păr sau o broșă pe sacou într-o culoare neutră.

 

    

    

 

 

Pantone adaugă întotdeauna neutre la culoarea anului, care sunt ușor de combinat. Se potrivește bine cu alte nuanțe, cum ar fi alb, negru, gri.

 

 

  

 

  

 

 

COMENTARII:

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii.
karty karty karty PayU Google Pay, Apple Pay
Facebook Pinterest Instagram
© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2024.